tjänster

Vi erbjuder


grafisk design | copywriting | projektledning | kompetensutveckling | coaching | tryckproduktion


grafisk design och copywriting


Vi skapar annonser, kontorsmaterial (plus malldokument i Word), företagspresentationer, införsäljningsmaterial B2B, grafiska profiler, logos/produktstrategi, webbmaterial, hemsidor, hela reklam/säsongskampanjer med ev. tävlingar i butik och på webben, tidningar och tidningsbilagor, bildbearbetningar, designidéer, uppdateringar av befintliga dokument, illustrationer, textinskrivning, översättningar, reklambudskap, tävlingar och slagkraftiga rubriker med mera.


Vi jobbar i InDesign, Photoshop, Illustrator och Office men behärskar också QuarkXPress, PageMaker mfl udda program.projektledning


Vi planerar och projektleder reklamkampanjer i butik och på webb med given budget eller enstaka tryckuppdrag, stora som små. Vi planerar efter deadline så allt som ska produceras blir levererat till rätt ställe i rätt tid. Vi ger totaloffert som inkluderar allt som produceras så kunden får en samlad helhetsbild över budgeten och meddelar eventuella ändringar så vi hela tiden har koll på kostnader och leveranstid.utbildning | kompetensutveckling


Man kan gå en kurs i Indesign eller Photoshop och då lär man sig hur programmen fungerar men man lär sig inte hur man ska tänka när man skapar annonser/texter och hur bilder ska ställas för att bli bra i tryck i valt media eller på webben.


Vi kompetensutvecklar befintlig personal eller butiksinnehavaren som vill göra egen butiksskyltning på ett proffsigt sätt. Vi kommer ut på företaget och gör en kunskaps- och behovsanalys och skräddarsyr en mindre eller större platsbaserad utbildning efter aktuellt behov.tryckproduktion


Vi pratar samma fackspråk som tryckerierna och vet vad som blir bra och vad som inte blir bra i tryck. Vi ställer bilder efter valt media och ser till så dokument och tryck pdf:er är optimalt inställda för bästa möjliga återgivning i tryck. What you see is not always what you get... digitala foton ser ofta bra ut på skärmen men är övermättade med färg som gror igen i tryck, vi ställer bilder så de ger ett positivt och verklighetstroget intryck, vi gör även animerade gif, friläggningar, infärgning av produktbilder, dummiebilder/kollage i butiksmiljö för införsäljning och bort- inkloningar.coaching


Ibland har man tusen idéer och vill göra allt samtidigt och ibland önskar man att man kom på det där som ger extra skjuts och större arbetsglädje i företaget. Vi använder personlig coaching med marknadsföringsstrategi för att sortera tankar och idéer, staka ut vägen fram och boosta motivationen.


Vi är diplomerade enligt ICF (International Coaching Federation) och använder deras internationellt erkända och beprövade nycklar för att få fram den unika USPen (unique selling point) eller göra personalen till de bästa ambassadörerna för företaget.

KUNDOMDÖMEN


Efter att ha ökat vårt fastighets-bestånd beslöt vi att lansera en helt ny hemsida. Carina gjorde en proffsig och tydlig hemsida, och fångade upp precis de detaljer och egenskaper hos sidan som vi önskade.


Vi är mycket nöjda.


Marcus Ohlsson, Algatan.se


Att arbeta med Carina har varit mycket lärorikt, proffsigt och intressant ur många vinklar.

 

Vi har anlitat Carina och Allidé som lärare i utbildningssyfte, Carina har gjort layout och sammanställt en av våra interna tidningar.

 

Arbetet utförs alltid proffsigt med noggrannhet och fin service.

 

Christine Palm, Peab Asfalt- Carina levererar alltid hög kvalitet på grafiska tjänster, är noggran och har sinne för de viktiga små detaljerna. Kan varmt rekommendera Carina om ni söker grafiska tjänster.


Anders Ottosson, VD SoGoNiceJag är mycket nöjd med vårt samarbete där servicenivån är mycket tillfredställande.


Ni har varit lyhörda och lyssnat på våra tankar och lyckats fånga upp vad vi vill ha.


Vi är mycket nöjda med vår grafiska profil.


Gustav Larsson VD, TIMO OfficeCarina är lätt att jobba med, proffs på det hon gör och har sinne för detaljer. Hon har hjälpt oss med logo, visitkort, hemsida och Facebook.


Bengt Andersson BAIA Bygg AB