om oss

vem är vi?En småskalig personlig byrå som har jobbat med grafisk design, utbildning och kommunikation via DR, BB och konsumentreklam i butiksedan början av 90-talet. Så behöver ni en grafisk profil, produktstrategi, reklamkampanj i butik eller är nystartare kan vi hjälpa er hitta den röda tråden som ger era kunder förtroende. Våra snabba kvalitetsmedvetna leverantörer är vana vid snabba puckar.


 

 

Vi brinner för grafisk design, marknadsföring, att utveckla varumärken och boosta ett företags image visuellt och strategiskt.

 

Med vår småskalighet kan vi erbjuda prisvärda och behovsanpassade helhetslösningar för både små och stora företag. Vi planerar efter kundens deadlines, sköter alla kontakter med underleverantörer och ser till att resultatet blir som förväntat. Vi vet hur tryckerierna vill ha sina original och vi pratar samma fackspråk, allt för att undvika beklagliga missförstånd som kan resultera i både missnöje och merkostnader.

 

Vi presenterar alltid en plan och totaloffert som kunden godkänner före något projekt påbörjas.

 

Vi har lång erfarenhet av införsäljnings- och säljmaterial, säljkampanjer och tävlingar i butik och på webben, trycksaks- original- och storformatsproduktion, bildhantering, annonsproduktion, logodesign, mässmaterial, bil- och skyltfönsterdesign och mycket mer.

 

Vi erbjuder även individ- och behovsanpassad utbildning i grafisk produktion ute på plats hos företag och coaching för den som behöver nya nycklar till motivation och arbetsglädje. Exempel på företag där vi utbildar är Swerock och Peab Asfalt.

 

 

Carina Hjalmar började som ad-assistent på en liten reklambyrå i Malmö för att fortsätta inom fotosättning, repro, som prepressoperatör och systemansvarig. Några år senare startade hon en egen liten produktionsbyrå och fick med sig Swebus Express, där hon projektledde och designade trycksaker och budskap till alla tabellskiften i Sverige och Norge under sex år och lärde sig mycket om att hålla i stora projekt från idé till leverans.

 

Nästa steg i hennes karriär var som inhyrd på en av Malmös äldsta reklambyråer Casablanca reklam, sedan anställd och delägare. Byrån jobbade mycket med butikskampanjer och tävlingar, trycksaker, sälj- och införsäljningsmaterial på nordiska marknaden för stora etablerade varumärken. Kontakter med internationella baser i England och reklambyråer i Schweitz och Köpenhamn innebar mycket kommunikation på engelska. Hon var även produktionsledare för Skanska Nya Hems Öresundsregion.

 

 

Övriga varumärken som Carina jobbat med är; Bona, Quaker, Ferrero, Autoropa, Coach Companion, Svenska kyrkan, Friskis&Svettis Trelleborg, Peab, Swerock, Elfa, Timo Office, Sign4U, Kraft Foods, Valora trade, Autolink, Bilproffsen i Malmö plus en del mindre företag.

 

Vill ni göra en insats för ert företag, liten som stor, kontakta oss.

 

 

 
 
 
 
 

Adress:

Allidé Design & Consulting

Sankta Gertruds väg 10 B

231 45 Trelleborg

 

Epost: info@allidereklam.se

Bankgiro 5130-6066

Organisationsnummer 6506020129 

Moms/Vat nr  SE650602012901

Vi har en stor idébank med insatser som fungerar och vi projektleder allt från idé till färdig leverans, vi gör alla original och tryckfiler själva så inga extra kostnader tillkommer utöver vår prisvärda offert. Vi ser till att företaget får mycket till en rimlig kostnad.

ALG-10, Grafiska Företagens Förbunds allmänna leveransvillkor.